Oznaczenie min. 99%Woda (KF) max. 0,5%Współczynnik załamania światła 1,478 - 1,479Rozpuszczalność: miesza się z wodą i alkoholemZastosowanie: rozpuszczalnik do pomiarów spektrofotometrycznych w obszarze UVWygląd: klarowny, bezbarwny, oleisty płyn, higroskopijny
Temperatura topnienia: 18,4 °C Temperatura wrzenia: 189°C Gęstość: 1,103 kg/l Współczynnik załamania światła: 20/D 1.477 Opis fizyczny: płyn Nazwa produktu: Dimetylosulfotlenek (Reag. USP, Ph. Eur.) do analizy, ACS Nazwa jakości: do analizy, ACS Specyfikacja:…
Temperatura topnienia: 18,4 °C Temperatura wrzenia: 189°C Gęstość: 1,103 kg/l Współczynnik załamania światła: 20/D 1.477 Opis fizyczny: płyn Nazwa produktu: Dimetylosulfotlenek (USP, BP, Ph. Eur.) klasa farmaceutyczna Nazwa jakości: klasa farmaceutyczna…
Temperatura topnienia: 18.4 °C Temperatura wrzenia: 189°C Gęstość: 1,103 kg/l Współczynnik załamania światła: 20/D 1.477 Opis fizyczny: płyn Nazwa produktu: Dimetylosulfotlenek dla Headspace GC Nazwa jakości: dla Headspace GC Specyfikacja: Minimalna…
Temperatura topnienia: 18,4 °C Temperatura wrzenia: 189°C Gęstość: 1,103 kg/l Współczynnik załamania światła: 20/D 1.477 Opis fizyczny: płyn Nazwa produktu: Dimetylosulfotlenek do UV, IR, HPLC, GPC Nazwa jakości: dla UV, IR, HPLC, GPC Specyfikacja:…
Wyniki testów specyfikacyjnych Spełnia wymagania chemiczne odczynników ACS Do użytku laboratoryjnego, badawczego lub produkcyjnego Wygląd zewnętrzny Przechodzi test Zawartość ((CH₃)₂SO) (przez GC, z…
Temperatura topnienia: 18,4 °C Temperatura wrzenia: 189°C Gęstość: 1,103 kg/l Współczynnik załamania światła: 20/D 1.477 Opis fizyczny: płyn Nazwa produktu: Dimetylosulfotlenek, 99,5% do syntezy Nazwa jakości: do syntezy Specyfikacja: Minimalna zawartość…
Właściwości chemiczne Formuła: C2H6OS Forma: Przezroczysty, bezbarwny płyn Waga: 78.13 Temperatura topnienia: 18.4° Temperatura wrzenia: 189° Temperatura zapłonu: 87°(189°F)…
Rozpuszczalność w wodzie: rozpuszczalny Rozpuszczalność w innych rozpuszczalnikach: rozpuszczalny w alkoholu, benzenie, acetonie, chloroformie, eterze dietylowym i węglowodorach aromatycznych Pochodzenie: syntetyczne